Solbogatan 29, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Anhörig till barn med Autism

Socionompodden

Barn,Veckans avsnitt / oktober 2, 2019

Följ med på resan för föräldrarna till ett barn med autism

Idag pratar jag med Mirielle Bengdsdotter om hur det är att vara förälder till ett barn med klassisk Autism. Vi får följa med på deras resa från graviditet, förlossning till vart de är nu i livet. Vilka utmaningar och möjligheter ser Mirielle som förälder till ett barn med Autism. Hur ser samhällets stöd ut och vad gör det med barns- och vuxnas livskvalitet? Det och många fler frågor avhandlar vi i dagens program.

Mirielle Bengdsdotter barn med autism

Mirielle Bengdsdotter hos Socionompodden

Ny dimension av kunskap

Jag får i detta som i många fall när jag pratar med mina gäster en ytterligare dimension av kunskap och ödmjukhet inför de svårigheter som vi handskas med på individnivå, med eller utan stöd och hjälp. Mirielle är som alla mina gäster frikostig med sina kontaktuppgifter där man kan kontakta henne om man har frågor.

 

Jag hoppas ni har behållning av dagens program.

Glad onsdag

Tina Karpin