Solbogatan 29, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Att bryta ett beroende

Nina Berg om att bryta ett beroende


Inspirerande människor

Människor som tar tag i sig själva och sitt liv är alltid en källa till inspiration för mig. Veckans gäst Nina Berg är inget undantag utan snarare ett praktexemplar på en kvinna som inte ursäktar sina misstag men inte låter dem definiera henne.

Livet som nykter

Nina Berg är nykter alkoholist sedan 13 år tillbaka. Hon inspirerar andra till att ta steget till att förverkliga sina drömmar och inte låta ens beroende definiera en som person. Vi har ett intressant samtal om hur livet som nykter för Nina ser ut idag.

Vem vill ni ha som gäst?

Tina Karpin Socionompodden om beroende

Tina Karpin

Jag är just nu inne i en hektisk period där jag föreläser, handleder, har andra typer av grupputveckling, sköter Socionompodden och alla förfrågningar. Ni får ha tålamod med om jag inte svarar omgående.  Jag vet att jag har efterlyst förslag på gäster men just nu är tiden knapp för min del och jag skulle uppskatta om ni har förslag på namn och kontaktuppgifter till personen ni föreslår.

Glad onsdag

Tina Karpin