Solbogatan 29, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Grattis till socionompodden!

Socionompoddlyssnare / november 16, 2018

Hej alla socionompoddlyssnare!

Jag känner en stor glädje över lanseringen av Socionompodden och över Socionompoddens hemsida www.socionompodden.se

Jag är uppriktigt glad över allt positivt beröm, feedback och den reflekterande hållning ni har när ni kontaktar mig för att ge mig era synpunkter på mig, våra gäster, innehåll och över formatet.

Jag har nu hunnit släppa fyra avsnitt med gäster samt introduktionsavsnittet och lyssnarsiffrorna är det dubbla mot de förväntningar och prognoser av branschkunniga.

Det glädjer mig att intresset är så stort inte bara från socionomer, men även från andra yrkeskategorier så som lärare, HR personal med flera samt medborgare med egna erfarenheter av kontakter med myndigheter. Ni är föräldrar, anhöriga, ungdomar och brukare i olika organisationer. Målet är att nyansera bilden av socialt arbete i media och jag tycker med hjälp av er feedback att vi fått en flygande start mot detta mål.

Jag tar med mig förslagen på gäster som ni mejlar till mig och jag sitter just nu och planerar för nästa års inspelningar samtidigt som jag redigerar de redan inspelade programmen. Vill ni komma i kontakt med mig går det bra att mejla på info@socionompodden.se Jag tar tacksamt emot förslag på ämnen och gäster. Vill du själv vara gäst i programmet behöver du skicka in en presentation av dig själv och det ämne du vill prata om. Om du mot förmodan redan mejlat mig och inte fått något svar, mejla gärna igen. Jag försöker svara på alla mejl men ibland kommer det många mejl samtidigt och det har varit en intensiv period just nu i uppstarten av Socionompodden.

För de av er som fått upp ögonen för mig för första gången genom podden och vill boka in mig för en föreläsning, workshop eller mer omfattande förändringsarbete kan ni mejla mig på tina.karpin@socialresurs.com Alla mina föreläsningar och allt övrigt arbete jag gör kan ni läsa mer om på www.socialresurs.com

Socionompodden går att lyssna på via dator och då lyssnar ni enklast via Podbean, jag länkar här  till presentationsavsnittet vilket är det enda utan gäst. Där beskriver jag syftet med podden – klicka här för att skapa ett konto och lyssna!

Socionompodden finns på Acast, ITunes och Spotify för de av er som lyssnar via mobilen. Här nedan kan nu lyssna på socionompodden via Acast.

https://www.acast.com/socionompodden

Jag önskar er en trevlig helg med mycket Socionompoddslyssnande för de av er som ännu inte hört alla våra avsnitt.

Hälsningar Tina