Solbogatan 29, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Sex mot ersättning

Sex mot betalning blogg Katarina Klostergard


Varför finns det sexköpare?

Veckans ämne i Socionompodden är sex mot ersättning. I dagens samhälle där sex är mer lättillgängligt och inte stigmatiserat så till vida att det måste ske inom äktenskapet är frågan varför sexköpare finns och i vilket syfte man köper sex? Om det och mycket mer pratar jag med veckans gäst Katarina Klostergard, socionom på Evonhuset i Malmö. Katarina arbetar med såväl säljare som köpare av sex.

Tina Karpin

Tina Karpin | Socionompodden

Fler program om sex under hösten

Många utav höstens program kommer att beröra ämnet sexuella övergrepp i olika varianter. Detta då förslagen på ämnen till Socionompodden till stor det kommer från Er lyssnare och detta verkar vara ett ämne som Ni vill veta mer om. Vi kommer ha program om människohandel, sexuella övergrepp mot barn och bland annat om sexuella övergrepp på funktionshindrade.

 

 

Att hitta yrkesverksamma som arbetar med dessa frågor är inte svårt. Däremot vill jag gärna få in om Ni har förslag på gäster som själva har erfarenhet av dessa typer av övergrepp och också intressanta forskare knutna till de olika ämnena. Ni kan som vanligt nå mig här.

 

Glad onsdag

Tina Karpin